Κυριακή 14 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ

Πλήθος κομματικών οργανώσεων οργανώνουν πολύμορφες εκδηλώσεις - συνεστιάσεις προς τιμήν των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

  • Εκδήλωση - συζήτηση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟΒ Μετάλλου και η Εργ. Αχτίδα Μαγνησίας για τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, αλλά και για όσους μεταλλεργάτες επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις θέσεις του ΚΚΕ. Η εκδήλωση γίνεται αύριο Δευτέρα στις 6 μμ στα γραφεία της ΚΟ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 41, 4ος όροφος).
  • Στερεοελλαδίτες ετεροδημότες του ΚΚΕ διοργανώνουν σύσκεψη την Τετάρτη 17 Δεκέμβρη ώρα 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βεραντζέρου και Κοτοπούλη - Ομόνοια) για την Οικονομική Εξόρμηση και τα 80χρονα του ΚΚΕ. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από τους Νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Εύβοιας, Βοιωτίας και Αιτωλοακαρνανίας.
  • Η ΚΟ Σάμου διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου την 17η Δεκέμβρη,μέρα Τετάρτη και ώρα 7 μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Δάφνης του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση την Παρασκευή 19 Δεκέμβρη ώρα 9 μ.μ. στο "Κουτούκι του Αποστόλη" (Τερψιθέας 3 Παλαιό Φάληρο τηλ.: 98.47.314).
  • Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή 19.12.97 ώρα 9 μ.μ. στην ταβέρνα "ΟΑΣΗ" (στάση Βλάχου).

Οι ΚΟΒ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ προσκαλούν σε πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, που θα γίνει την Κυριακή 21 Δεκέμβρη στα γραφεία της ΚΟΑ (Βεραντζέρου και Κοτοπούλη - Ομόνοια, 1ος όροφος) ώρα 7 μ.μ. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ