Παρασκευή 21 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Πολύχρωμες" μουσικές βραδιές

"Συνάντηση κορυφής... με κανέλα!",από χτες στη "Σφεντόνα",με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου,τον Διονύση Τσακνή,τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Σωτηρία Λεονάρδου.Παρουσιάζουν κάθε βράδυ (από Τετάρτη έως Κυριακή), ένα τρίωρο πρόγραμμα, αποτελούμενο από διαφορετικές ενότητες τραγουδιών, που όλες μαζί θα σχηματίζουν την πορεία της ζωής τους μέσα από τα τραγούδια τους. Τα προσωπικά τους τραγούδια, καθώς και τραγούδια γνωστά, μπαλάντες και τραγούδια του Ασιμου,μαζί με τη δεκαμελή ορχήστρα τους, θα συνθέτουν ένα μουσικό θέαμα άλλοτε δυνατό και άλλοτε απαλό και λυτρωτικό. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 10.30 μμ, ενώ τις Κυριακές στις 8 μμ. Τιμή εισιτηρίου 4.000 δραχμές.

  • Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μουσικά ταξίδια της ψυχής απευθύνει μια γνώριμη μουσική συντροφιά. Ο λόγος για τους δημοφιλείς "Πυξ - Λαξ",που από αύριο ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο Ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), παρουσιάζοντας ένα ειδικά προετοιμασμένο πρόγραμμα με τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα. Μαζί με αυτά, οι"Πυξ - Λαξ" θα παρουσιάσουν το υλικό της ανέκδοτης δισκογραφικής τους δουλιάς με τίτλο "Ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς",που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. Γενική είσοδος 3.000 δραχμές.
  • Από σήμερα μέχρι και τις 27 Νοέμβρη η Half Note Jazz club (Τριβωνιανού 17, Μετς) φιλοξενεί το Κουαρτέτο Chico Hamilton,με τον Ερικ Πέρσον στο σαξόφωνο, τον Κάρι Ντενιγκρις στην κιθάρα, τον Πολ Ράμσεϊ στο μπάσο και τον Τσίκο Χάμιλτον ντραμς, κρουστά και τραγούδι. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα στην ιστορία της σύγχρονης τζαζ.
  • Στο "Ρήγμα" (Ευρυπίδου και Σαχτούρη 10, πλατεία Κουμουνδούρου), σήμερα και αύριο θα βρίσκεται το "Αβατον".
  • Ο Δημήτρης Πουλικάκος μαζί με τον Ζορζ Πιλαλί παρουσιάζουν, αύριο, το νέο τους έργο "Ζώου Μπίζνες!",στο "ΑΝ" κλαμπ (Σολωμού 13 - 15, στα Εξάρχεια), ενώ την Κυριακή, στον ίδιο χώρο, τη δουλιά τους θα παρουσιάσουν οι Πάουερ Κριού, Μαροντέρ και Ρετροσπέκ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ