Πέμπτη 20 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν τον Κόκκινο Οκτώβρη

Τα 80 χρόνια από τον Οκτώβρη του 1917 γιορτάζει η Κομματική Οργάνωση Κρήτης,με εκδήλωση που οργανώνει την Κυριακή 23 Νοέμβρη στο Ηράκλειο, ώρα 11 π.μ., στον κιν/φο "Αστόρια".

Για τα μηνύματα της Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντής του "Ριζοσπάστη".

Στην εκδήλωση, θα προβληθούν σλάιτς αφιερωμένα στον Κόκκινο Οκτώβρη, θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Β. Σκουλά και νέων κομμουνιστών του Ηρακλείου, ενώ θα γίνει έκθεση φωτογραφικού υλικού και αφίσας από τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της πρώην ΕΣΣΔ και των κατορθωμάτων του σοβιετικού λαού στο μεγάλο πατριωτικό πόλεμο ενάντια στο φασισμό.

Στις Σέρρες

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης 80 χρόνων της Οχτωβριανής Επανάστασης, η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στη ΔΕΠΚΑ την Κυριακή 23 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: "80 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση - Επικαιρότητα και αναγκαστικότητα του σοσιαλισμού σήμερα". Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Ελένη Μπέλλου,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Ιδεολογικού Τμήματος.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΟΒ του 5ου Διαμερίσματος και της Χαριλάου της ΚΝΕ, σε συνεργασία με το Παράρτημα Ανατολικών της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα "80 χρόνια Οχτωβριανή Επανάσταση - 80 χρόνια ΚΚΕ" την Κυριακή 23 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ, Αντωνίου Δανιόλου 31, στη Χαριλάου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ