Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθυστερεί η Πληροφορική στον ΟΤΕ

Αναφορά του Συλλόγου Εργαζομένων στον τομέα της Πληροφορικής του ΟΤΕ, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπ. Αγγουράκης, σύμφωνα με την οποία η πορεία των έργων Πληροφορικής που είναι ενταγμένα στο Β Πακέτο Ντελόρ καθυστερούν. Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι έχουν τελματώσει οι σχετικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να τελειώνει ο χρόνος απορρόφησης των κονδυλίων και να κινδυνεύουν έτσι τα απαραίτητα έργα Πληροφορικής.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μ. Λουκάκης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά είπε ότι αυτές δε θα οδηγήσουν σε απόκλιση από τον επιδιωκόμενο στόχο, που είναι η ανάπτυξη της Πληροφορικής. Απέδωσε δε την καθυστέρηση στα σύνθετα έργα που πρέπει να γίνουν και στο ότι είναι μικρός ο αριθμός των εργαζομένων που ασχολούνται με το θέμα.

Ο Μπ. Αγγουράκης, στην τοποθέτησή του, ζήτησε να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα (δεδομένου ότι το 1999 τελειώνει η χρηματοδότηση), προκειμένου οι εργαζόμενοι να ριχτούν απερίσπαστα στο έργο τους και κατηγόρησε τον υφυπουργό γιατί από τις 1Ο Οκτώβρη που κατατέθηκε η Ερώτηση απέφευγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ