Σάββατο 8 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ενταση των προσπαθειών

Εντείνονται οι προσπάθειες των οργανώσεων της Θεσσαλονίκης για την επιτυχία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος. Καθημερινά οργανώνονται συσκέψεις με οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, με εργαζόμενους και νεολαίους, συνδυάζοντας έτσι την πολιτική με την οικονομική δουλιά. Ηδη η ΚΟΘ είχε καλύψει, μέχρι προχτές, το 17% του πλάνου της και βαδίζει με πείσμα και προπάντων αισιοδοξία για το στόχο του 100%. Πέρα από τη δουλιά άτομο το άτομο, σχεδιάζονται μαζικές εξορμήσεις στα μεγάλα εργοστάσια και τις συνοικίες και η πανεξόρμηση όλης της Οργάνωσης με τον "Κυριακάτικο Ριζοσπάστη" στις 16 Νοέμβρη, με στόχο να φτάσει η εφημερίδα του ΚΚΕ σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Την πρωτιά στον πίνακα της οικονομικής δουλιάς συνεχίζει να κρατά η Αχτίδα του Κέντρου με 29%. Ακολουθούν η Αχτίδα Καλαμαριάς με 24,5%, Υγείας με 23,5% και Πολίχνης - Σταυρούπολης με 21%.

Πρωτοπόρες ΚΟΒ παραμένουν της Ροτόντας και των Οικοδόμων με 52% και ακολουθεί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 45%. Η ΚΟΒ των ΜΜΕ προσπαθεί αυτή την περίοδο, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση για τα 80χρονα του Κόμματος, να απλώσει τη δουλιά της στο χώρο των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στο "Ρ" ο οικονομικός υπεύθυνος της ΚΟΒ ΜΜΕ Παναγής Φιλιππάτος σημείωσε: "Προσπαθούμε να καταγράψουμε τα προβλήματα του χώρου και να παρέμβουμε για την ανάδειξη και τη λύση τους. Στα πρώτα βήματά της σ' αυτή την κατεύθυνση, η Οργάνωση αντιμετωπίζει μικρές δυσκολίες, όχι όμως και στην οικονομική δουλιά. Από την πρώτη μέρα προχωρήσαμε σε αναπροσαρμογή του πλάνου μας, αφού τα μηνύματα από την παρότρυνση προς τους ανθρώπους του χώρου να ενισχύσουν οικονομικά το Κόμμα μας ήταν ενθαρρυντικά. Συνεχίζουμε με στόχο την υπερκάλυψη".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ