Σάββατο 1 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 80ΧΡΟΝΑ
Η ενίσχυση του ΚΚΕ δύναμη στα χέρια του λαού

Δεκάδες χιλιάδες κομμουνιστές, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ βρίσκονται από σήμερα σε κινητοποίηση, για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, που αρχίζει και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση για όλο το δίμηνο Νοέμβρη - Δεκέμβρη. Καθώς "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", οι κομμουνιστές δίνουν με πείσμα τη μάχη της πρώτης μέρας, για να καλυφθεί το αυξημένο τιμητικό πλάνο, που έχει μπει απ' όλες τις οργανώσεις, απ' όλους τους συντρόφους και φίλους.

Πηγή των εσόδων του ΚΚΕ, τονίζει η Γραμματεία της ΚΕ, σε ανακοίνωσή της, είναι κατά κύριο λόγο η οικονομική συνεισφορά των ανθρώπων του μόχθου. Ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει και ενίσχυση της φωνής του εργαζόμενου λαού, που υποφέρει από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Τα αισιόδοξα μηνύματα και η προεργασία των προηγούμενων ημερών προδιαθέτουν για το θετικό αποτέλεσμα. Ομως, όλοι ξέρουμε πως δε φτάνει αυτό. Για να γίνουν πραγματικότητα τα θετικά μηνύματα, χρειάζεται η συγκεκριμένη δραστηριοποίηση καθενός από εμάς, το άνοιγμα σ' όλους τους εργαζόμενους. Ετσι σιγουρεύεται η επιτυχία, ώστε να μπούμε "με άλλον αέρα" στις τιμητικές εκδηλώσεις για τα 80 ηρωικά χρόνια του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ