Τρίτη 19 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Χριστιανικά

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ η Εκκλησία απασχολεί τον Τύπο τελευταία. Πότε με κάτι εσωτερικές φαγωμάρες για οικονομικά και λογαριασμούς, πότε με τις διαμάχες Οικουμενικού Πατριάρχη με την ελληνική Εκκλησία...

***

Προφανώς όλα αυτά δε γίνονται για θέματα... δογμάτων και χριστιανικής πίστης, όπως κι ένας χαζός καταλαβαίνει. Μάλλον οι "έχοντες έναν χιτώνα" γίνανε πολλοί και πρέπει να τους ξαναμοιράσουνε (τους χιτώνες).

***

ΦΥΣΙΚΑ και γνωρίζουμε πού βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες η Λαίδη Ντι! Τι νομίζατε, ότι επειδή δεν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα αυτό σημαίνει ότι δε γνωρίζουμε; Ξέρουμε λοιπόν και πού είναι, και με ποιον είναι, και γιατί είναι και πόσο θα μείνει και αν θα ξανάρθει. Απλώς... δεν το δημοσιοποιούμε.***

Θα το λέγαμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά άμα το πούμε θα... τη βρούνε όλοι οι περίεργοι. Κι ενώ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να ησυχάσουμε με αυτή την κωμωδία σε δυο τρεις μέρες, τότε δε θα μας αφήσουν σε ησυχία ούτε του χρόνου.

***

Ακατανόητος ο λόγος, αλλά πολλοί είναι οι υπεύθυνοι των μίντια που νομίζουν ότι οι Ελληνες έχουν την τρέλα των Εγγλέζων να θέλουν να μάθουν τα πάντα για τις πρώην συζύγους πολιτικών προσώπων. Λάθος κύριοι... Μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, μας υποχρεώσανε να ασχολούμαστε με τις "νυν", αλλά για τις "πρώην" ποτέ.

***

Για όλους αυτούς τους λόγους τέλος πάντων, η κυρία Νταϊάνα, μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Δε θα αποκαλύψουμε το μυστικό της.

***

ΔΙΑΣΗΜΟ έχει γίνει - σύμφωνα με ορισμένα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων - ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη (λέγεται η "Μικρή Ζιστίν" το οποίο σερβίρει γαλλικό φαγητό συνοδευόμενο όμως από... σαδομαζοχιστικά κόλπα. Π.χ., τρως το φαγητό σου ενώ... τρως και ξύλο.

***

Αφού τους αρέσει τόσο πολύ αυτών των Αμερικάνων που το επισκέπτονται, γιατί δεν έρχονται για ένα μήνα στην Ελλάδα, δεχόμενοι την ιδιότητα του... Ελληνα φορολογούμενου π.χ. Να 'ναι βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσουν όλες τις σχετικές ορέξεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ