Τρίτη 24 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΡΙΑΣΙΟ
Ακόμα δεν ... εγκαινιάστηκε η λειτουργία του νοσοκομείου

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη

Παρά τα επανειλημμένα εγκαίνια που έχουν γίνει και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας - Θριασίου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να λειτουργεί.

Αυτό επισημαίνει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ, Δήμος Κουμπούρης. Ζητά, μάλιστα, από τον υπουργό Υγείας - Πρόνοιας Δ. Κρεμαστινό να απαντήσει στο αν η κυβέρνηση προτίθεται να λειτουργήσει άμεσα το νοσοκομείο.

"Το Θριάσιο Πεδίο είναι μια περιοχή που, λόγω της συγκέντρωσης βιομηχανιών, παρουσιάζει μεγάλο αριθμό εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών, πράγμα που κάνει ακόμα πιο αναγκαία την άμεση λειτουργία του νοσοκομείου. Ενός νοσοκομείου που θα είναι Γενικό, αλλά θα πρέπει να διαθέτει και μονάδα για την αντιμετώπιση ατυχημάτων - εγκαυμάτων και μονάδα ιατρικής εργασίας", επισημαίνει ο Δ. Κουμπούρης. Ο βουλευτής του ΚΚΕ τονίζει ακόμα ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναγκασμένοι να καταφεύγουν στα νοσοκομεία του Πειραιά, ενώ υπογραμμίζει ότι οι όποιες εξαγγελίες έχουν γίνει, κατά καιρούς, για τη μεταφορά κλινικών (απ' το "Ελπίς") στο Νοσοκομείο της Ελευσίνας "δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα της νοσοκομειακής περίθαλψης των κατοίκων, αλλά θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ