Τετάρτη 18 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕ+ΔΚΙ - ΕΥΡΩΠΑ+ΔΚΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Συνοριακό "επεισόδιο"

Η Ορεστιάδα υποδέχεται την τουρκική Εκσατσίμπασι στη ρεβάνς του 0-3 (4μμ, ΕΤ-1). Εύκολο έργο για Ολυμπιακό στη Δραπετσώνα, δύσκολο για Αρη στο Βερολίνο

"Νυν υπέρ πάντων ο αγών" σήμερα για πέντε ελληνικές ομάδες (3 ανδρικές και 2 γυναικείες) του βόλεϊ όπου αγωνίζονται στη ρεβάνς των αγώνων για τη φάση των 16 στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα με στόχο την πρόκρισή τους στην ελίτ (βλέπε οκτάδα) της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Στο Πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 16.30 (ζωντανά από το ΣΚΑΙ) στο κλειστό της Δραπετσώνας την ισπανική Γκραν Κανάρια. Οι ερυθρόλευκοι με τον αέρα της εκτός έδρας νίκης με 3-1 πριν μια εβδομάδα στην Ισπανία δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα και λογικά βρίσκονται με το ένα πόδι στους οκτώ.

ΣτοΚυπελλούχων ο Αρης αγωνίζεται στη Γερμανία κόντρα στην Μπερλίν. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση, αφού η νίκη τους με 3-0στο Αλεξάνδρειο σίγουρα τους βαφτίζει φαβορί. Σημειώνεται ότι ο Αρης προκρίνεται ακόμα και με ήττα με το ίδιο σκορ (3-0) εάν καταφέρει όμως παράλληλα να συγκεντρώσει πάνω από 24 πόντους, επειδή τόσους πόντους είχε συνολικά πετύχει η Μπερλίν στον πρώτο αγώνα.

Αντίθετα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για την έτερη εκπρόσωπό μας στους άνδρες, την Ορεστιάδα, που αντιμετωπίζει στην έδρα της (16.30 ζωντανά ΕΤ-1) την τουρκική Εκσατσίμπασι. Η ελληνική ομάδα έχει δύσκολο έργο, αφού η ήττα με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη την υποχρεώνει να τα δώσει όλα για τη νίκη. Οι παίκτες της Ορεστιάδας δεν αναμένεται να πέσουν αμαχητί, αφού οι 31 πόντοι που συγκέντρωσαν στον πρώτο αγώνα τους δίνουν δικαίωμα στο όνειρο. Αλλωστε οι τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα δείχνουν μια περίοδο φόρμας για την ομάδα της Θράκης.

Στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο στις 19.30 για το Πρωταθλητριών την Πολωνική Σταλ Μπιέλσκο. Η ελληνική ομάδα είχε επιβληθεί στην Πολωνία με 3-2 σετ. Επίσης ο Φιλαθλητικός στο Συνομοσπονδίας αντιμετωπίζει στην έδρα του στις 18.00 την Ουγγρική Τούνγκσραμ στη ρεβάνς της ήττας του με 3-0 στη Βουδαπέστη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ