Τετάρτη 25 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δολοφονία στο τερέν!

Πολύ προσωπικά φαίνεται να πήρε την κίτρινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής σε έναν παίκτη της ομάδας του ένας παρανοϊκός οπαδός, ο οποίος δε δίστασε να πυροβολήσει κατά των παικτών της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει δυο παίκτες και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλον.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πόλη της Γουατεμάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ρίβερ Πλέιτ με την Ατλέτικο Μίξκο. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ μόλις είδε τον διαιτητή να βγάζει κίτρινη κάρτα σε έναν παίκτη της ομάδας του θόλωσε. Ετσι, βγάζοντας ένα πιστόλι, άρχισε να πυροβολεί κατά των παικτών της αντιπάλου. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεψυχήσει επιτόπου ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μόιζες Αβεντάνο, ενώ ο συμπαίκτης 27χρονος Μιγκέλ Τσιγκίτσο υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο 23χρονος Αμίλκαρ Γκόμεζ, που και αυτός δέχτηκε τις σφαίρες του παρανοϊκού δολοφόνου, χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου της Γουατεμάλας.

Η τραγική ειρωνεία όλης της υπόθεσης είναι ότι το παιχνίδι ήταν χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, αφού ήταν στα πλαίσια ενός ..."φιλικού" τουρνουά που διοργανώθηκε στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ