Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αντί του πατρός ο υιός

Ερχεται στην Παιανία ο υιός Ιορντανέσκου, δεκαεφτάχρονος χαφ

O Εντουαρντ Ιορντανέσκου, γιος του Ρουμάνου ομοσπονδιακού τεχνικού Ανχελ, είναι ο ξένος παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Χουάν Χοσέ Μπορέλι στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Στεάουα αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟ εντός των προσεχών ημερών. Ο παίκτης είναι 17 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πρώτα θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Κροάτη τεχνικού του "τριφυλλιού" ώστε να περάσει οριστικά το κατώφλι της Παιανίας.

Στο ματς αυτό ο Βέλιμιρ Ζάετς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κολιτσιδάκη, Γ. Χ. Γεωργιάδη καθώς και τον τραυματία Γκούμα. Νέα πρόσωπα στην 11άδα θα είναι οι Αλεξόπουλος και Νασιόπουλος. Οι άλλοι 9 του Ζέκο: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Μάρκος, Καπουράνης, Λυμπερόπουλος, Βαζέχα και Αλεξούδης.

Αναφερόμενος στο σημερινό ματς στην πόλη της Θράκης, ο Ζάετς τόνισε: "Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς. Για μένα είναι πιο σπουδαίο και από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Εχουμε μια δυσμενή παράδοση, όμως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Είμαστε καλύτεροι και αν παίξουμε όπως πρέπει θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει στις 3μμ και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ