Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για τους μικρούς μας φίλους

Μέρες διακοπών και γιορτών. Μέρες χαράς και παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους. Καραγκιόζης, γιορταστικές εκδηλώσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τη συντροφιά σας.

  • Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μια παράσταση Καραγκιόζη; Κάθε Κυριακή (μέχρι τις 5 του Γενάρη), στις 11 το πρωί και στις 4 το απόγευμα, το Θέατρο Σκιών του Κυριάκου Δεσύλλα (Ησ. Σαλώνων 4, πλατεία Γκύζη) θα σας φιλοξενήσει στη ζεστή αγκαλιά του και θα σας προσφέρει παραστάσεις Καραγκιόζη, με είσοδο ελεύθερη.
  • Ο Καραγκιόζης "ξαναχτυπά" στην Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών (Τοσίτσα 11). Την Κυριακή (11.30πμ) ο Θίασος Σκιών Ιάσων θα παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο έργο "Τα Καλικαντζαράκια".
  • Αύριο (11πμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού (Δρόση και Δροσίνη, πλατεία Σολωμού) φιλοξενούνται Τρίγωνα, κάλαντα για όλα τα παιδιά.Παραμύθια, Καραγκιόζης, μαριονέτες, μουσική (...), όλοι και όλα είναι πανέτοιμα για να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και να τους ευχηθούν "χρόνια πολλά".
  • Την Κυριακή (12μ - 4μμ) σας περιμένει "Το Λούνα Παρκ του Λούκουλου" που θα στηθεί στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5). Διοργανωτές οι εκδόσεις "Κέδρος" και ο Αλέξης Κυριτσόπουλος.Τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν στον τροχό της τύχης, να φωτογραφηθούν με τον Λούκουλο και τους φίλους του, να κάνουν τραμπάλα στο στυπόχαρτο του γίγαντα, να συναρμολογήσουν τεράστια παζλ, να εξασκηθούν στη σκοποβολή έχοντας για στόχο τον κακό διευθυντή του τσίρκου Γρύπα Αγρύπα, να χορέψουν το χορό της βροχής, να πάρουν μέρος στις τσουβαλοδρομίες και στο σκάσιμο των μπαλονιών και ύστερα να γλυκαθούν με καραμέλες - βότσαλα και να ξεδιψάσουν με πορτοκαλάδα από τη χώρα των γιγάντων. Ο Λούκουλος,το άσπρο λαίμαργο ελεφαντάκι, είναι ο πρωταγωνιστής στις Ιστορίες με Προβοσκίδα που έγραψε ο Ευγένιος Τριβιζάς και εικονογράφησε ο Α. Κυριτσόπουλος.
  • Ενα τριήμερο τρελό πανηγύρι, με βιβλία, βιντεοκασέτες, μουσική και πολλές εκπλήξεις έχουν ετοιμάσει σήμερα, αύριο και την Κυριακή οι εκδόσεις "Μίνωας". Στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Πανεπιστημίου 17, 3ος όροφος) μία ατμόσφαιρα γιορτινή περιμένει τους μικρούς μας φίλους, μαζί με τους ήρωες της νέας ταινίας "Η Παναγία των Παρισίων".
  • Αύριο (6μμ) ο Δήμος Κερατσινίου και ο Σύλλογος Φίλων Γονέων και Κηδεμόνων "Π. Γαβαλάς" διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη) και περιλαμβάνει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
  • Αύριο, επίσης, (7μμ) το Αιολικό Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ