Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΒΣΑ
Πρόταση για κλείσιμο το Γενάρη

Πανελλαδικό κλείσιμο διαμαρτυρίας ενάντια στην ασκούμενη πολιτική σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προτείνει στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) για τις 17 Γενάρη.

Η ΟΒΣΑ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη πολιτική διωγμού που ασκεί η κυβέρνηση σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που οξύνει διαρκώς τα προβλήματά τους και τις έχει οδηγήσει στη χειρότερη κρίση των τελευταίων ετών, ενώ η κατάσταση θα επιδεινωθεί παραπέρα με το νέο προϋπολογισμό και τους δυσβάσταχτους φόρους που θα επιβληθούν στους επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους και σε όλο το λαό.

Η Ομοσπονδία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των αγροτών, επισημαίνει ότι η χώρα μπαίνει σταδιακά σε κατάσταση γενικής κινητοποίησης ενάντια στις σκληρές πολιτικές μονόπλευρης λιτότητας. Κι αυτό, τονίζει, δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή οι λαοί και στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης εκφράζουν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις την αντίθεσή τους στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλλονται στο όνομα της ΟΝΕ και της σύγκλισης των οικονομικών δεικτών.

Για τη χώρα μας, υπογραμμίζει η ΟΒΣΑ, η κατάσταση δεν πάει άλλο. Απαιτείται άμεσα αλλαγή της οικονομικής πολιτικής και αντικατάστασή της με μια πολιτική με κέντρο την ανάπτυξη της κοινωνίας και ολόκληρου του ελληνικού λαού.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org