Κυριακή 24 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Για μια άλλη πορεία

Του Ηλία Κοντόπουλου, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Για τις έντονες προετοιμασίες του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ενόψει της πανεργατικής απεργίας, μας μίλησε ο πρόεδρός του Η. Κοντόπουλος:

"Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προχωρά και στην οργανωτική δουλιά. Εχει προγραμματίσει συσκέψεις σωματείων και ξεκίνησε με τα σωματεία της Κοινής Ωφέλειας, για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας και τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων σε αυτή. Τη Δευτέρα έχουμε μια σύσκεψη στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου με όλα τα σωματεία της βιομηχανικής περιοχής, προκειμένου να δούμε πώς πάει η πορεία της δουλιάς μας, σε σχέση με την 24ωρη απεργία και να δώσουμε τις τελευταίες κατευθύνσεις, ώστε να έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Τη Δευτέρα το βράδυ έχουμε σύσκεψη με κλαδικά σωματεία για την καλύτερη προετοιμασία της.

Κλιμάκια του Εργατικού Κέντρου θα επισκεφτούν χώρους δουλιάς και καταστήματα, για να μιλήσουν με τους εργαζόμενους και να τους καλέσουν να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία. Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης μας, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να πάρουν ενεργά μέρος στην 24ωρη απεργία για να μπορέσουμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ανεργίας, που σήμερα κυριαρχούν στην πόλη. Να αντιμετωπίσουμε την αποβιομηχάνιση, να αντιμετωπίσουμε τη συρρίκνωση των μισθών και ημερομισθίων, για να μπορέσουμε να αποτελέσουμε, μέσα από τη μαζική μας συμμετοχή, μοχλό πίεσης για μια άλλη πορεία".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ