Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ
Πανελλαδική συνάντηση σήμερα

Σε συνάντηση όλων των εστιακών φοιτητών σε πανελλαδικό επίπεδο, στην κατεύθυνση του συντονισμού των αγώνων τους, καλεί ο Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητών Θεσσαλονίκης όλους τους εστιακούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Η συνάντηση των εστιακών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 10 το πρωί, στην Α Φοιτητική Εστία Θεσσαλονίκης.

Κατά τη συνάντηση οι εστιακοί φοιτητές θα συζητήσουν τα κοινά προβλήματα και θα αποφασίσουν την κοινή δράση τους για να διεκδικήσουν άμεση ανέγερση νέων σύγχρονων δημόσιων εστιών, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους τους φοιτητές, 15% για την παιδεία από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μέχρι αυτή τη στιγμή συμμετοχή στη σύσκεψη έχουν δηλώσει οι Σύλλογοι Οικοτρόφων των Εστιών ΕΜΠ, Πανεπιστημίου Αθήνας, ΣΕΛΕΤΕ, Κομοτηνής, Αρτας, ο Σύλλογος Φοιτητών Παντείου, που αντιπροσωπεύει τις τρεις εστίες του Πάντειου Πανεπιστημίου και ο Σύλλογος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Φοιτητών Εικαστικού καλεί τα ΔΣ των τμημάτων Θεάτρου, Μουσικού, Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών και ΤΕΦΑΑ σε κοινή συνάντηση τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα θεωρητικών του Εικαστικού Τμήματος ΑΠΘ (προκάτ), με θέμα την κοινή δράση, και το συντονισμό κινητοποιήσεων για το κτιριακό πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ