Παρασκευή 8 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ψήφος με γνώμονα τα συμφέροντα

Η ΔΕΣ για τις εκλογές στην ΕΑΒ

Για την ανάδειξη των δυο εκπροσώπων τους στο ΔΣ της ΕΑΒ ψηφίζουν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Στις εκλογές συμμετέχει η "Δημοκρατική Εργατοϋπαλληλική Συσπείρωση",η οποία, με ανακοίνωσή της, απευθύνεται στους εργαζόμενους και τους καλεί να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της, με γνώμονα τα συμφέροντά τους και "σπάζοντας τα παραταξιακά στεγανά".

"Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων - τονίζει - μπορούν εάν θέλουν να είναι το "αυτί" και το "μάτι" των εργαζομένων στα διάφορα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μπορούν να προωθήσουν τις θέσεις των εργαζομένων σ' αυτά, να δώσουν τις πρώτες μάχες "προκάλυψης" στο ΔΣ, να ενημερώσουν και να καθοδηγήσουν στους αγώνες που απαιτούνται για να διαφυλαχτούν η φύση και η αποστολή της ΕΑΒ και τα δικαιώματα των εργαζομένων σ' αυτή...".

Με τη λογική αυτή, η ΔΕΣ συμμετέχει στις εκλογές, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στο ψευδεπίγραφο "ενιαίο" ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ και της ΑΣΚ, γιατί έχει διαφορετικές θέσεις και για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΕΑΒ και για την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, που "άμεσα ή έμμεσα οι προαναφερόμενες παρατάξεις θα υπηρετήσουν".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ