Παρασκευή 8 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ
Εγγύηση για να συνεχιστεί η μαχητική πορεία

Θερμό ταξικό χαιρετισμό σε όλους τους μεταλλεργάτες,που ψηφίζουν αυτές τις μέρες στο συνδικάτο τους, απευθύνει με ανακοίνωσή της η "Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών" και τονίζει ότι σε αντίξοες συνθήκες της ανεργίας, των καθημερινών εκβιασμών και πιέσεων των εργολάβων, οι μεταλλεργάτες αντιστέκονται για να υπερασπιστούν κατακτήσεις και δικαιώματα. Δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το Συνδικάτο πιο δυνατό και συσπειρωμένο μέσα από τη διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 του μήνα,ενώ από προχτές οι κάλπες είναι ανοιχτές όλη τη μέρα. Στην ανακοίνωση της "Αγωνιστικής Ενότητας" τονίζεται ότι η μαζική προσέλευση εκατοντάδων μεταλλεργατών τις πρώτες μέρες των αρχαιρεσιών, δημιουργεί ένα κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας και προδικάζει ότι χιλιάδες μεταλλεργάτες με την κρίση τους, τη βούλησή τους, με την αγωνιστική ψήφο τους, θα χαράξουν μια νέα λαμπρή σελίδα για το εργατικό κίνημα του Πειραιά."Χαραγμένη - τονίζεται - είναι η απογοήτευση στα πρόσωπα ορισμένων που πίστεψαν ότι με τη λασπολογία, τις συκοφαντίες και τις πλάτες των εργολάβων - που τους βοήθησαν να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια - θα μπορούσαν να καταφέρουν πλήγματα στο συνδικάτο! Ολη τους η αγωνία εξαντλείται στην απομάκρυνση των μεταλλεργατών, να μην κατέβουν να ψηφίσουν... Τους έχει γίνει έμμονη ιδέα να συρρικνώσουν αυτό το συνδικάτο".

Τέλος, η "Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών" καλεί τους μεταλλεργάτες να απομονώσουν τη διασπαστική, υπονομευτική στάση όσων υπηρετούν συμφέροντα και σκοπιμότητες σε βάρος της Ζώνης. Να υπερασπιστούν τη Ζώνη και το δικαίωμα στη δουλιά. Να υπερψηφίσουν την "Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών" για να συνεχίσει η αγωνιστική πορεία του συνδικάτου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ