Παρασκευή 8 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Κλιμάκιο της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Αποστόλη Τασούλα, θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή την περιοχή Λεσινιού.Συγκεκριμένα, στις 6 μμ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα για το βαμβάκι. Στις 8 μμ θα περιοδεύσει στο χωριό Παντάλοφος και θα συναντηθεί με τον Αγροτικό Σύλλογο.
  • Η ΝΕ Αρτας διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ., στην Ανω Πέτρα, στο καφενείο Μπαλοδήμα. Το θέμα της συζήτησης θα είναι οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νικήτας Γλυνάτσης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής - Ανάστασης πραγματοποιούν συνεστίαση την Κυριακή 10 Νοέμβρη,στην ταβέρνα "Ρωμάνια", Α. Μιαούλη 120, Χαραυγή. Πληροφορίες στο τηλ. 4321.949.
  • Η ΚΟΒ Κηφισιάς του ΚΚΕ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει την Κυριακή 10 Νοέμβρη, στις 10.30 πμ, στο πολιτιστικό κέντρο "Βίλα Δροσίνη", με θέμα: "Τα αποτελέσματα των εκλογών, οι μετεκλογικές εξελίξεις, ο προϋπολογισμός".
  • Η ΚΟ Νυρεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοέμβρη,στις 10.30 πμ (στην αίθουσα του κτιρίου όπου στεγάζεται η κοινότητα) ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση για την ενημέρωση των Ελλήνων μεταναστών. Θα μιλήσει ο Γιάννης Θεωνάς, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ