Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να γίνει ο δρόμος Βόλου - Πηλίου

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Να προχωρήσει στην ανακατασκευή και διαπλάτυνση του δρόμου Βόλου - Πηλίου ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Βαγγέλης Μπούτας και Αχιλλέας Κανταρτζής με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

Οπως επισημαίνουν οι βουλευτές, παρά τις μεγαλοστομίες της κυβέρνησης για έργα και πως όλη η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο, τοπρόβλημα με την απαράδεκτη κατάσταση στο οδικό δίκτυο του Πηλίου (στενός δρόμος, κατολισθήσεις κλπ.) παραμένει χρόνια τώρα και οξύνεται επικίνδυνα. Ιδιαίτερα το χειμώνα με τις συνεχείς βροχές και τα χιόνια δημιουργούνται προβλήματα στους οδηγούς με σοβαρούς κινδύνους για ατυχήματα. Ομως, επισημαίνεται, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων αλλά και των μαζικών φορέων του νομού, μέχρι τώρα, δεν έχει ξεκινήσει καμιά σοβαρή παρέμβαση που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα.

Γι' αυτό οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να απαντήσει τι μέτρα προτίθεται να πάρει και πότε ώστε να γίνει η ανακατασκευή και διαπλάτυνση του δρόμου, χωρίς μπαλώματα και προχειρότητες, βεβαίως.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ