Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΟΥΒΑ
Στείλτε μήνυμα αντίστασης και πάλης

"Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που αντιστέκεται, η μόνη ψήφος που αντεπιτίθεται". Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Σκιαδιώτης,υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α Αθήνας, κάλεσε όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους να στείλουν στις 22 Σεπτέμβρη μήνυμα αντίστασης και πάλης.Από την πλατεία Πλυτά στη Γούβα, χτες αργά το απόγευμα τόσο ο Γ. Σκιαδιώτης όσο και ο ηθοποιός Γιάννης Καλατζόπουλος - επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α Αθήνας - στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Κόμμα, κατέθεσαν λόγια ψυχής. Λόγια που μπόρεσαν ν' αγγίξουν και τον τελευταίο πολίτη που βρισκόταν την ώρα εκείνη στην πλατεία.

"Πρέπει να σκεφτείτε αυτή τη φορά σοβαρά ποιοι είναι αυτοί που ζητάνε την ψήφο σας, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να σας εγκλωβίσουν για να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό σας επίπεδο", είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Καλατζόπουλος. "Εμπρός Λαέ τώρα ΚΚΕ", ήταν η απάντηση του κόσμου.

Στην ομιλία του ο Γ. Σκιαδιώτης τόνισε πως ήρθε πια ο καιρός ο λαός να μετατρέψει την πίκρα, την απογοήτευση και την αγανάκτηση σε ουσιαστική διαμαρτυρία. "Ηρθε ο καιρός ν' ανοίξετε έναν καινούριο δρόμο προοπτικής", υπογράμμισε. Στη συνέχεια κατηγόρησε τη "Δεξιά" του κυρίου Σημίτη αλλά και τη "Δεξιά" του κυρίου Εβερτ, λέγοντας πως πια ο κόσμος δεν πείθεται, δεν παρασύρεται από ψευτοδιλήμματα. Οσο για τον ρόλο των λεγόμενων μικρών κομμάτων (ΠΟΛ.ΑΝ., ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ) μπορεί να συνοψιστεί στα λόγια του Γ. Καλατζόπουλου: "Ενα είναι το σίγουρο αν τους δώσετε την ψήφο σας, αμέσως μετά τις εκλογές θα την "τσοντάρουν" στα δύο μεγάλα κόμματα".

"Καλούμε όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους σε αντεπίθεση. Ψηφίστε ΚΚΕ. Για να υπάρξει ελπίδα και προοπτική για μας και τα παιδιά μας", κατέληξε ο Γιώργος Σκιαδιώτης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ