Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
Τα γκάλοπ ... ανεβάζουν τους τόνους

Ο Αντ. Σαμαράς διαισθάνεται πλέον καθαρά ότι τα μεγάλα συμφέροντα που τον στήριξαν κατά τις εκλογές του 1993, τον έχουν εγκαταλείψει - έστω προσωρινά - και τον θέτουν εκτός πολιτικού "παιχνιδιού"

Τους υψηλούς τόνους και τις φραστικές κορόνες κατά των "διαπλεκομένων συμφερόντων", του "παρασκηνίου" και προσωπικά κατά του μεγαλοεκδότη - μεγαλοεπιχειρηματία Χρ. Λαμπράκη, διατήρησε και χτες ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντ. Σαμαράς, με αφορμή τα γκάλοπ που φέρνουν το κόμμα του σε πτώση ή να βρίσκεται μεταξύ "σφύρας και άκμονος" στη μάχη του για εκπροσώπηση στη νέα Βουλή.

Ο Αντ. Σαμαράς από το Αργος, όπου περιόδευσε, προχώρησε σε δηλώσεις όπως "τρέμουν την Ανοιξη και καλά κάνουν, γιατί εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε ποτέ τις τύχες αυτού του τόπου να τις ρυθμίζει ο κάθε κ. Λαμπράκης", αφού διαισθάνεται πλέον καθαρά ότι τα μεγάλα συμφέροντα που τον στήριξαν κατά τις εκλογές του 1993, τον έχουν εγκαταλείψει - έστω προσωρινά - και τον θέτουν εκτός πολιτικού "παιχνιδιού".

Ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., επίσης, αφού χαρακτήρισε ως "απειλή για τη δημοκρατία" τις δημοσκοπήσεις αυτές, πρόβλεψε ότι η απειλή αυτή "θα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις". Ανάλογες δηλώσεις έκανε χτες και ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΠΟΛ.ΑΝ. Ν. Κακλαμάνης.

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. θα περιοδεύσει στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία, ενώ στην Αθήνα θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην οδό Σταδίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ