Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προεκλογικές ... εμπνεύσεις

Η προεκλογική περίοδος και ιδιαίτερα οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες περί πολιτισμένων εκλογών, νέου ύφους και δε συμμαζεύεται, φαίνεται πως προσφέρουν ποικίλες ...εμπνεύσεις σε ορισμένους κυβερνητικούς καρεκλοκένταυρους. Ετσι, δεν έχει περάσει και πολύ καιρός που το ΔΣ της Εργατικής Εστίας αποφάσισε να διαθέσει στο Εργατικό Κέντρο Μεγάρων 6 εκατομμύρια δραχμές για την αγορά και διάθεση 2.000 εισιτηρίων μιας συναυλίας και προχτές αποφάσισε τη διάθεση και άλλων 1,5 εκατομμυρίων δραχμών, για την αγορά και άλλων 500 εισιτηρίων.

Και θα πείτε, πού είναι το πρόβλημα. Γιατί, η Εστία να μην επιχορηγεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων; Ελα, όμως, που το ΔΣ της Εστίας έχει απορρίψει, από θέση αρχής μάλιστα, πάμπολλα ανάλογα αιτήματα μεγαλύτερων συνδικαλιστικών οργανώσεων και με μικρότερου οικονομικού κόστους απαιτήσεις.

Πού οφείλεται, λοιπόν, η αλλαγή της στάσης της διοίκησης της Εστίας; Διαφοροποιήθηκαν οι αρχές της ή οφείλεται στην πολιτική τοποθέτηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Μεγάρων και στις προεκλογικές σκοπιμότητες...;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ