Κυριακή 28 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
Τους πρώτους βαθμούς του κατέκτησε ο Μπούστας

Τους πρώτους του δύο βαθμούς κέρδισε ο Γιάννης Μπούστας στη Λαγκούνα Σέκα, όπου διεξήχθη ο 6ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σούπερ μπάικ. Ο νεαρός πρωταθλητής μας είναι ο πρώτος Ελληνας που κατάφερε να βάλει το όνομά του σε κατάταξη παγκόσμιας διοργάνωσης ταχύτητας και όπως ήταν φυσικό δήλωσε μετά τον τερματισμό: "Είμαι πανευτυχής γιατί θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό έχω υπερκαλύψει τους αρχικούς μου στόχους".

Στο δεύτερο σκέλος ο Μπούστας ξεκίνησε αραξάτος, αλλά ενώ βρίσκονταν στη δέκατη έκτη θέση, κυνηγώντας κάτι καλύτερο, ο κινητήρας της Ντουκάτι δεν άντεξε, παραδίδοντας το πνεύμα στον δέκατο γύρο.

Το πρώτο σκέλος κέρδισε ο Κοσίνσκι, ακολουθούμενος από τους Κόρσερ και Χόντγκσον, όλοι με Ντουκάτι. Στο δεύτερο αγώνα ο Κοσίνσκι ταλαιπωρήθηκε από μηχανικά προβλήματα και έπεσε στη δωδεκάτη θέση. Ο Γκόμπερτ με το Καβασάκι ήταν άπιαστος και κατέκτησε μια δίκαιη νίκη ακολουθούμενος από τους Κόρσερ (Ντουκάτι) και Σλάιτ (Χόντα). Επόμενος αγώνας στην πίστα Μπραντ Χαντς της Μεγάλης Βρετανίας την Κυριακή 4 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ