Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Αγκαλιάζουν την Αθήνα οι εκδηλώσεις

Σήμερα στις 8 μμ στο Βύρωνα - με ομιλία του Νίκου Σοφιανού - και στου Γκύζη

Συνεχίζεται στις γειτονιές της Αθήνας το ταξίδι του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, μετά τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση στο Βύρωνα,στην πλατεία Ταπητουργείου,με θέμα την ειρήνη.Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ Ν. Σοφιανός.

Παράλληλα, με θέμα την ειρήνη και τον πολιτισμό θα πραγματοποιηθεί σήμερα, την ίδια ώρα, η εκδήλωση και στου Γκύζη,στην πλατεία Πρωτομαγιάς,με ομιλητή τον Μ. Βακαλόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο στον ηλεκτρικό σταθμό του Ν. Ηρακλείου, στις 8 μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση με θέμα την παιδεία και ομιλήτρια την Λ. Χαϊνά,μέλος του Συμβουλίου Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ.

Το Σάββατο, ο Ν. Σοφιανός θα μιλήσει στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Πέραμα, που έχει θέμα "το δικαίωμα στη δουλιά". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μμ στο χώρο της Πρόνοιας.Παράλληλα, την ίδια ώρα θα γίνουν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην πλατεία Διλαβέρη στον Πειραιά,με θέμα τον αθλητισμό και στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό με θέμα την παιδεία και τα ναρκωτικά.

Την ίδια μέρα στη Ν. Φιλαδέλφεια,στις 8 μμ στον Πεζόδρομο Σπαθάρη,θα γίνει εκδήλωση με θέμα το περιβάλλον.Θα χαιρετίσει η Ελ. Μανιάτη,μέλος του Γραφείου του Συμβουλίου Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ.

Ακολουθούν στη συνέχεια τρεις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν τη Δευτέρα 1 Ιούλη, στις 8 μμ: Στο Χαϊδάρι (Παλατάκι) με θέμα την ειρήνη,στον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου με θέμα την παιδεία και στον Ταύρο στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου με θέμα την ανεργία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ