Παρασκευή 21 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Βαρβιτσιώτης "άδειασε" τον Τριβέλλα

Λόγω της αντίδρασης του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν ψηφίστηκε η περίφημη τροπολογία

Νέα εμπλοκή εμφανίστηκε στο θέμα του καταστατικού της ΕΠΟ. Χτες η σχετική τροπολογία δεν ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος γύρος επεισοδίων στο πολύκροτο σίριαλ. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Α. Φούρα "η τροπολογία αποσύρθηκε μετά την αντίδραση βουλευτών και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Ι. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος χαρακτήρισε υποβάθμιση του Κοινοβουλίου να περνούν άσχετες τροπολογίες σε βασικά νομοσχέδια".

Η "θρυλική" τροπολογία θα ψηφιστεί, πάντα σύμφωνα με τον υφυπουργό, στις 9/7, ύστερα από διαβεβαίωση του προέδρου της Κουλής Απ. Κακλαμάνη. Κατά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Κ. Τριβέλλα, αποτελεί νέα υπαναχώρηση του υφυπουργού και απαράδεκτη κωλυσιεργία, με απρόβλεπτες συνέπειες. Σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αν ενημερωθεί τώρα η ΦΙΦΑ χαθήκαμε. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σώσουμε το γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν δύο λύσεις. Ενημερώνουμε τώρα ή στις 10 Ιουλίου".

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ δε θα ενημερώσει τώρα την παγκόσμια συνομοσπονδία, γιατί οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ