Τρίτη 11 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απόψε με μουσική
  • "Λόγος Ερωτικός" είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα παρουσιάσουν ο Νότης Μαυρουδής και η Εύα Κοταμανίδου,σήμερα (9.30μμ), στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.Μια βραδιά με μουσική και λόγο από το "Ασμα Ασμάτων" και τους Σαπφώ, Ρίτσο, Σολωμό, Ελύτη, Παπαδιαμάντη, Καρυωτάκη κ. ά. Στο τραγούδι οι Αννα Αλεξοπούλου και Γιώργος Χριστοδούλου,στις κιθάρες ο συνθέτης με τον Παναγιώτη Μάργαρη,στο ακορντεόν ο Χρήστος Ζερμπίνος.
  • Παραμονή σήμερα της συναυλίας του Μανού Ντιμπάγκο στο Λυκαβηττό και το "Μετρόπολις" (Πανεπιστημίου 64) θα γεμίσει με ήχους αφρο-τζαζ μουσικής. Ο Μανού από τις 7.30μμ θα συναντηθεί με τους Ελληνες φίλους του και θα υπογράψει τους δίσκους του.
  • Βραδιά χορωδιακής μουσικής απόψε (8.30μμ), στο Ελληνικό Ωδείο Βορείων Προαστίων. Το Χορωδιακό Εργαστήρι Μεταμόρφωσης,με διεύθυνση Νίκου Καριώτη, θα ερμηνεύσει έργα Παλεστρίνα, Μοντεβέρντι, Κωνσταντινίδη κ. ά.
  • Τραγούδια των Μπιτλς, Βάιλ κ. ά., ανέκδοτα του Ν. Παπάζογλου, κομμάτια του Γ. Ανδρέου και δημοφιλή τραγούδια των Χατζιδάκι, Πλέσσα, Κραουνάκη κ. ά. παρουσιάζουν απόψε στο "Ασσος - Καφέ Παράσταση" οι Βασίλης Βασιλόπουλος (τραγούδι) και Γιώργος Μικρός (πιάνο).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ