Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Τέλος εποχής
  • Ο Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε χτες τους παίχτες της ΑΕΚ, βάζοντας τέλος σε μια πορεία οκτώ χρόνων
  • Τη Ν. Φιλαδέλφεια αποχαιρετά και ο Β. Τσάρτας, που συμφώνησε με τη Σεβίλλη

Τέλος εποχής. Από χτες το απόγευμα για την ΑΕΚ κλείνει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία της, αφού ο άνθρωπος που την έβγαλε από την αφάνεια αποχωρεί από την οικογένειά της. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως είχε δηλώσει ανακοίνωσε πρώτα στους ποδοσφαιριστές την απόφασή του να ταξιδέψει σε άλλο λιμάνι...

"Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία μας. Τα οκτώ χρόνια στην ΑΕΚ ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου. Μαζί περάσαμε πολλά. Εύχομαι εκεί που πάω να βρω ανθρώπους της αξίας, του ήθους και της προσωπικότητάς σας. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες", ήταν ορισμένα από τα λόγια του Σερβοέλληνα τεχνικού, που μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα αποχαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές.

Καλή επιτυχία, όπου και αν πάει, ευχήθηκε εκ μέρους όλων στον Μπάγεβιτς ο Μ. Βλάχος. Ο "πρίγκιπας του Νερέτβα" δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και στο δείπνο που τους παρέθεσε το βράδυ, όπως συνηθίζει στο τέλος κάθε περιόδου. Μόνο που φέτος δεν ανανέωσε το ραντεβού για την καινούρια περίοδο.

Ο πρώην (πλέον) τεχνικός της ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε τη νέα του ομάδα, όμως αυτό μοιάζει αυτονόητο. Επόμενος σταθμός του είναι ο Πειραιάς. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι ο Μπάγεβιτς θα κάνει την έκπληξη.

Την επίσημη ανακοίνωση ο "Ντούσκο" θα την κάνει την επόμενη βδομάδα αφού ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία ήταν οι νέες δηλώσεις Τροχανά, που για πολλοστή φορά τον εξόργισαν. Θέλησε λοιπόν να ηρεμήσει πριν μιλήσει, ώστε να αποφύγει κουβέντες οι οποίες θα δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα...

"Ιβηρας" και επίσημα είναι από χτες ο Βασίλης Τσάρτας. Ο διεθνής παίχτης ενέδωσε, με το αζημίωτο φυσικά, στις συνεχείς πιέσεις της Σεβίλλης και από τη νέα περίοδο θα φοράει τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου. Χτες συζήτησε με τον αντιπρόεδρο των "ροχομπλάνκος", Ρομπέρτο Αλεθ, τον γενικό διευθυντή Ροσέντο Καμπέθας και κατέληξαν στους όρους της συνεργασίας τους. Ο Ναουσαίος ποδοσφαιριστής θα εισπράξει περίπου πεντακόσια εκατομμύρια δρχ. για τέσσερα χρόνια και φυσικά θα του εξασφαλιστεί μια άνετη ζωή (σπίτι, αυτοκίνητο κλπ.).

  • Το "δικέφαλο" στο στήθος θα φορούν για δύο ακόμα χρόνια ο Β. Δημητριάδης και ο Γ. Κούτουλας. Χτες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ