Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Περιμένοντας το Μεσσία Μπάγεβιτς

Την επόμενη βδομάδα αναμένουν οι ερυθρόλευκοι την ανακοίνωση της "μεταγραφής" Μπάγεβιτς

"Να πάει και να μη γυρίσει", αυτή η περίοδος για τον Ολυμπιακό. Τα χρόνια της "φαγούρας" έγιναν, αφού οι Πειραιώτες έχουν ξεχάσει τι θα πει τίτλος. Χτες στην τελευταία προπόνηση ο Τάκης Περσίας τόνισε στους παίκτες ότι για μια ακόμη σεζόν ο Ολυμπιακός δε στάθηκε αντάξιος του ονόματός του και γι' αυτό φταίνε όλοι. Οι ποδοσφαιριστές είναι αδειούχοι μέχρι τις 26 του μήνα οπότε και θα συγκεντρωθούν και πάλι στου Ρέντη.

Τότε - όπως πιστεύουν με σιγουριά στον Πειραιά - προπονητής θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που αναμένεται ως... μεσσίας στο λιμάνι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η πρόσληψη του Ντούσκο θα ανακοινωθεί την ερχόμενη βδομάδα. Η μεταγραφολογία στο μεταξύ δίνει και παίρνει το τελευταίο διάστημα. Μισή ντουζίνα παίκτες είναι στην πρώτη γραμμή. Πρόκειται για τους Μιλόγεβιτς, τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, Μαυρογεννίδη του Αρη, Νικολαϊδη του Απόλλωνα, Σαμπανάτζοβιτς της ΑΕΚ, Τζόρτζεβιτς του Πανηλειακού και Νινιάδη του Εθνικού. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Τοχούρογλου, Αμανατίδης, Τρούπκος και ένας εκ των Στρακόσια, Ράντου.

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε χτες ο Κυριάκος Καραταϊδης στο Ιατρικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό Χρήστο Δάρρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ