Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ατυχος ο Αλεξανδρής

Χειρουργείται σήμερα. Χάνει την περίοδο

Τέλος η φετινή σεζόν για τον Αλέξη Αλεξανδρή. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα χειρουργηθεί σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρρα. Θα του αφαιρεθεί μια κύστη από το πόδι και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 μέρες.

Ετσι ο Τάκης Περσίας θα έχει όλους και όλους 15 παίκτες στο Αργος, κόντρα στον Εδεσσαϊκό. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται δυο τερματοφύλακες και ο ανέτοιμος Τάκης Γκώνιας. Χτες ο Λιβαδειώτης, ύστερα από τρεις μήνες αγωνίστηκε έστω και σε φιλικό ματς. Στου Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε 6-1 την Ηλιούπολη, όπου ο Γκώνιας έπαιξε για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν: τρία ο Γιουσκόβιακ στο τελευταίο του ματς επί ελληνικού εδάφους και από ένα Μαρινάκης, Σκαρτάδος, Σαπάνης.

Σχετικά με την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων Ράντου και Καραπιάλη υπάρχει στασιμότητα, λόγω του θορύβου με τα ψηφιακά τηλέφωνα. Πάντως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν γίνει οι συζητήσεις των παικτών με τον Γιώργο Λούβαρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ