Τρίτη 30 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Το κλειδί του τίτλου στον ΠΑΟ

Μόνο στις απώλειες του ΠΑΟ ελπίζει ο Μπάγεβιτς. Οι πράσινοι ξέφυγαν τρεις βαθμούς την ώρα που ερυθρόλευκοι χούλιγκαν έβαζαν φωτιά στο Στάδιο

Αλμα τίτλου, στην πιο κρίσιμη καμπή, έκανε προχτές βράδυ ο Παναθηναϊκός. Με περίπατο μέσα στις... φλόγες του ΟΑΚΑ νίκησε τον θλιβερό Ολυμπιακό 1 - 0, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ άφηνε δύο βαθμούς στο Ηράκλειο (1 - 1 με τον ΟΦΗ). Σκόρερ του τριφυλλιού και πάλι ένας παλιός παίκτης του αιώνιου εχθρού, ο Στράτος Αποστολάκης, για να θυμηθούμε ότι και στο ματς του πρώτου γύρου, στο 2 - 1, το γκολ της "πράσινης" νίκης είχε βάλει ο Γιώργος Καπουράνης.

Αυτά έβλεπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και δεν "άντεξαν"... Εσπασαν τα καθίσματα στη θύρα 35 και στη συνέχεια άναψαν φωτιά! Χρειάστηκε η, καθυστερημένη, επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβηστεί. Τώρα η ομάδα του Πειραιά απειλείται με τιμωρία μιας αγωνιστικής της έδρας. "Ηταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος".

Μπάγεβιτς: Πρώτος λόγος στον ΠΑΟ

Η Ενωση σκόνταψε στην Κρήτη απέναντι στον ψυχωμένο ΟΦΗ, και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραδέχτηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ότι τα πράγματα είναι δύσκολα: "Ολα είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού. Ελπίζουμε σε απώλειές του για να προσεγγίσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος". Οσον αφορά τους παίκτες του Γκέραρντ, θέλουν ο ΠΑΟ να πάρει τον τίτλο ώστε να βγουν στο ΟΥΕΦΑ.

Ο Ηρακλής που κέρδισε 2 - 0 τον Εδεσσαϊκό ελπίζει, αφού είναι 4 βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ. Τη μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε η Ξάνθη στην Πάτρα. Αν και η Παναχαϊκή προηγήθηκε νωρίς στο σκορ τελικά γνώρισε την ήττα με 2 - 1 και μπαίνει πλέον σε περιπέτειες. Η Λάρισα σημείωσε νίκη - οξυγόνο στο Καραϊσκάκη 1 - 0 τον Εθνικό και έφτασε στον πόντο την Αχαϊκή ομάδα. Ο Πανηλειακός έδωσε... σπρωξιά προς στη Β' Εθνική στον Πανιώνιο (3 - 1), ενώ βαθμούς και τέρματα (1 - 1) μοιράστηκαν Αρης - Αθηναϊκός και Καλαμάτα - ΠΑΟΚ. Τέλος, ο Απόλλωνας συνέτριψε τον Ιωνικό 4 - 1 και ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ