Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οργή για τη μεταγραφολογία

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης από την ακατάσχετη μεταγραφολογία, κυρίως από μερίδα του αθλητικού Τύπου, τις τελευταίες μέρες. Το... ποτήρι ξεχείλισε από το πρωτοσέλιδο "φίλα προσκείμενης" στον Ολυμπιακό εφημερίδας, που ήθελε τον Ντέμη Νικολαϊδη "κλεισμένο" στους Πειραιώτες.

Με καυστική ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει χτες τα εξής: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολουθεί με "κατανόηση" την ακατάσχετη μεταγραφολογία των ημερών. Τελευταίο κρούσμα οι δήθεν πληροφορίες που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ντέμη Νικολαϊδη να εντάσσεται στην ομάδα μας. Επειδή, όμως, τόσο η κατανόηση, όσο και η υπομονή έχουν τα όριά τους, θέλουμε κατηγορηματικά να πληροφορήσουμε τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι οι διάφοροι καλοθελητές, σπερμολόγοι μεταγραφικών σεναρίων, ούτε μπορούν ούτε πρόκειται να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας. Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με το θέμα των μεταγραφών μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αξιολογώντας τις ανάγκες της ομάδας, αλλά και με γνώμονα τη διατήρηση καλών και έντιμων σχέσεων με τις άλλες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες. Ως τότε όσες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, τις κινήσεις και τις προθέσεις της διοίκησης".

Οπως γίνεται αντιληπτό η ΠΑΕ θέλει να κρατήσει "μυστικές" τις κινήσεις της τόσο στα μεταγραφικά όσο και στο θέμα προπονητή, αφού η επικείμενη συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει πάρει πελώριες διαστάσεις, γεγονός που... φοβίζει τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων ότι κάτι μπορεί να "στραβώσει" την τελευταία στιγμή. Οποιος "καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι", που λέει και η σοφή παροιμία.

Στον αγωνιστικό τομέα χτες οι παίκτες γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς λόγω του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με μοναδικούς απόντες τους διεθνείς Αλεξανδρή, Καραταϊδη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ