Σάββατο 16 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ
με πρόσχημα τις επαναπροσλήψεις

Οι εργαζόμενοι της χώρας καλούνται τώρα να πληρώσουν μέσω της κατανάλωσης ρεύματος το ρουσφετολογικό κράτος που οικοδόμησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Νέο ηλεκτροσόκ στα νοικοκυριά των εργαζομένων, με πρόσθετες τσουχτερές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ετοιμάζεται να επιβάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τις προθέσεις αυτές έκανε χτες γνωστές από το βήμα της Βουλής, η υπουργός Β. Παπανδρέου, παρά τις αντιδράσεις που προκαλούν οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Με πρόσχημα την απόφαση του Αρείου Πάγου, για την επαναπρόσληψη 6.000 συμβασιούχων, η Βάσω Παπανδρέου - που μόλις μία μέρα πριν αναγνώριζε ότι το σύστημα τιμολόγησης της ΔΕΗ προκαλεί αδικίες και υποσχόταν να το διορθώσει - προανάγγειλε νέες ανατιμήσεις, για την κάλυψη της σχετικής επιβάρυνσης!

Στην πραγματικότητα, δηλαδή, η Βάσω Παπανδρέου δήλωσε πως οι εργαζόμενοι ήταν και είναι αυτοί που πλήρωναν και πληρώνουν τις ρουσφετολογικές προσλήψεις που κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εναλλάσσονται στην εξουσία. Δείχνοντας την κοινωνική αναλγησία που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση και τις φορομπηχτικές της προθέσεις, η Β. Παπανδρέου υποστήριξε ακόμα ότι τα τιμολόγια οικιακής κατανάλωσης ρεύματος στην Ελλάδα είναι τα ...φτηνότερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ξεχνώντας σκόπιμα πως στην Ελλάδα έχουμε τους χαμηλότερους - σχετικά και απόλυτα - μισθούς και συντάξεις στην Ευρώπη.


ΣΕΛ.  15

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ