Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολομέτωπη επίθεση

"Κατάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου", χαρακτηρίζει ο Σ. Κόκκαλης τον Γ. Βαρδινογιάννη. Σιωπή από την πράσινη ΠΑΕ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Γ. Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Κόκκαλης θεωρεί τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού σαν "κατάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Κόκκαλη: "Ολα αυτά που κάνουν οι Βαρδινογιάννηδες δεν αρέσουν και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι γι' αυτό ακριβώς το λόγο απέχουν συστηματικά από τους αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας τους... Ενώ αντίθετα δίνουν το "παρών" στα παιχνίδια των κυπέλλων Ευρώπης. Αυτά είναι ξεκάθαρα και δεν αμφισβητούνται. Η ιστορία θα καταγράψει πολλά και σοβαρά σε βάρος των Βαρδινογιάννηδων, οι οποίοι έτσι όπως σκέπτονται και δρουν δε βοηθούν ουσιαστικά ούτε καν την ομάδα τους". Σε άλλο σημείο ο κ. Κόκκαλης αναφέρει: "Ο άνθρωπος (σ.σ. Βαρδινογιάννης) δεν έχει κάνει μια αξιόλογη μεταγραφή τα τελευταία χρόνια. Απόδειξη ότι θεωρεί πως μπορεί να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα με άλλους τρόπους και όχι μόνο αγωνιστικούς". Ακόμα ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θεωρεί ότι ο Γ. Βαρδινογιάννης θέλει "ένα πρωτάθλημα μικρομάγαζο για να το ελέγχει".

Από την πλευρά του ΠΑΟ και του Γ. Βαρδινογιάννη δεν υπήρξε αντίδραση στη συνέντευξη Κόκκαλη. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει αντίδραση σήμερα μετά τη δημοσίευση και του δεύτερου μέρους της συνέντευξης.

Οργή για Κρεμενλίεφ

Αλλαγές ετοιμάζει στην 11άδα που θα παρατάξει εναντίον του Εθνικού ο Τάκης Περσίας στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων σχεδιάζει να προωθήσει στο βασικό σχήμα τον Αλέξη Αλεξανδρή, ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική χροιά στην ομάδα, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Νίκος Νταμπίζας. Ενας παίκτης βασικός στην Εθνική ομάδα αλλά ρεζέρβα στους Πειραιώτες. Τη θέση του τιμωρημένου Πέτρου Πασσαλή "φλερτάρει" έντονα και ο Πέτρος Μαρινάκης.

Ο Εμίλ Κρεμενλίεφ επέστρεψε χθες στην Αθήνα, όμως δε θα είναι στη διάθεση του Περσία την Κυριακή αφού έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Το κλίμα για τον Βούλγαρο διεθνή κάθε άλλο παρά καλό είναι στο λιμάνι, αφού οι δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του εξόργισαν τους διοικούντες. Ο Κρεμενλίεφ τόνισε στην εφημερίδα "Τρουντ" της Σόφιας: "Ο Ολυμπιακός γνωρίζω ότι θα με βγάλει στο σφυρί αντί 50 εκατομμυρίων δραχμών το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν είναι έτσι προτιμώ να επιστρέψω στη Λέφσκι".

Πάντως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο διεθνής Βούλγαρος παίκτης θα παραγκωνιστεί από την 11άδα και πάλι αφού η μέχρι τώρα παρουσία του έχει περάσει απαρατήρητη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γιώργος Λούβαρης θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στη σημερινή συγκέντρωση της ΕΠΑΕ που αφορά τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μεταγραφικά σενάρια(2005-12-30 00:00:00.0)
Συνάντηση... κορυφής(2004-07-10 00:00:00.0)
Θέατρο παραλόγου...(2000-03-29 00:00:00.0)
Στο ρυθμό της σύγκρουσης οι αιώνιοι(1996-04-25 00:00:00.0)
"Συγχωροχάρτι" από Κόκκαλη(1996-02-28 00:00:00.0)
Αγωνία για Ιβιτς(1996-02-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ