Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Σοβαρευτείτε, αλλιώς... "

Προειδοποίηση Μπάγεβιτς προς πάσα κατεύθυνση

Ο,τι έγινε έγινε. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Αυτή είναι με λίγα λόγια η... επόμενη μέρα του εκρηκτικού ημιτελικού με τον Αθηναϊκό. Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο οι υποχρεώσεις που ακολουθούν λειτούργησαν σαν "μαγικό ραβδί", το οποίο επανέφερε την ηρεμία και την τάξη, εξοστρακίζοντας τα γεγονότα της Τετάρτης.

Ο Μπάγεβιτς δεν τιμώρησε κανέναν με πρόστιμα, θέλοντας προφανώς να διαφυλάξει την (μάλλον εύθραυστη) ηρεμία του τμήματος. Πάντως, στην ομιλία του μέσα στα αποδυτήρια κατέστησε σαφές ότι στο μέλλον δε θα ανεχτεί παρόμοια φαινόμενα και ζήτησε από τους παίχτες να συνεχίσουν στο δρόμο που τους έφερε στην κορυφή.

Αναλόγου ύφους και περιεχομένου ήταν και οι δηλώσεις του: "Είμαστε στην κορυφή και για να παραμείνουμε χρειάζεται ενότητα, προσοχή, ηρεμία και σοβαρότητα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Ομως, όχι με τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που συνέβησαν. Δε θα υπάρξει συνέχεια".

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι Βλάχος - Ατματζίδης, που απέδωσαν το διαπληκτισμό τους στην ένταση της στιγμής. Ο πρώτος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είμαστε φίλοι με τον Ηλία. Ηταν τα νεύρα της στιγμής. Λυπήθηκα για τις αποδοκιμασίες του κόσμου".

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ παραδέχτηκε ότι ήταν ένα άκομψο ξέσπασμα λόγω νεύρων και αρνήθηκε πως ειρωνεύτηκε τους φιλάθλους. "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μιχάλη, τον Μπάγεβιτς ή τον κόσμο", κατέληξε.

  • Πέντε εκατομμύρια θα είναι το πριμ νίκης στους αγώνες Κυπέλλου με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και Αθηναϊκό.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org