Πέμπτη 8 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Ο Γιάννης Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί σήμερα στις 11 π.μ. επίσκεψη στη Δημοτική Κατασκευαστική Επιχείρηση Ευόσμου, που εδρεύει στη Σίνδο. Ο βουλευτής του ΚΚΕ θα συναντηθεί με τη διοίκηση της επιχείρησης και με τους εργαζόμενους.
  • Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ από την Ηπειρο καλούνται σε συγκέντρωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", που θα γίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Ο Δήμος Κουμπούρης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Μεγαλόπολη. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα στις 9 π.μ. ο Δ. Κουμπούρης θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο και στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα την πρόσφατη κρίση στο Αιγαίο και θα αναπτύξει τις θέσεις του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου Μεγαλόπολης. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει στη συνεστίαση της ΚΟ Μεγαλόπολης.

- Αύριο Παρασκευή στις 7 π.μ. θα κάνει επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Στις 6 μ.μ. ο Δ. Κουμπούρης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

  • Η ΚΟΒ Περάματος πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ αύριο Παρασκευή στις 9.30 μ.μ., στην ταβέρνα "Μαγγίνα" (Λεωφόρος Δημοκρατίας 65, Κερατσίνι).
  • Η ΝΕ Ηρακλείου πραγματοποιεί το ετήσιο γλέντι της την Παρασκευή 9 - 2 - 96 στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο "Αποσπερίτη" (λεωφόρος Κνωσού, απέναντι από τη "Στάνη").
  • Η ΝΕ Λάρισας πραγματοποιεί το Σάββατο 10 - 2 - 96 συνεστιάσεις για τα 77 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ στους Γόννους και στη Γιάννουλη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ