Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είμαστε μαζί σας

Οι αγώνες των αγροτών έχουν την πλήρη συμπαράσταση όλων των άλλων εργαζόμενων της Θεσσαλίας. Στα μπλόκα των αγροτών χτες το μεσημέρι έδωσαν το παρών και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Στέφανο Γούλα και το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, με επικεφαλής το δήμαρχο Θανάση Καταρντζή.

Στο χώρο του πιο μεγάλου μπλόκου, στη "Βιοκαρπέτ", χτες το μεσημέρι από τα μεγάφωνα ακούγεται το ψήφισμα του ΕΚ Καρδίτσας. "Η δίκαιη οργή των μικρομεσαίων αγροτών ξεχείλισε μετά την αντίθετη στάση της κυβέρνησης για την επίλυση των προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας και τις προκλητικές δηλώσεις του Στ. Τζουμάκα. Το ΔΣ του ΕΚ εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση στους δίκαιους αγώνες των αγροτών που αγωνίζονται για τη διασφάλιση του εισοδήματός τους και κύρια να παραμείνουν αγρότες".

Παράλληλα ο Δήμος Καρδίτσας προσέφερε το συμβολικό ποσό των 300.000 δραχμών στους αγρότες και η ΕΛΜΕ Καρδίτσας 50.000 δραχμές.

Στην Καρδίτσα το ΕΚ έχει προγραμματίσει σύσκεψη έως το τέλος της βδομάδας, όπως μας είπε ο πρόεδρος Στ. Γούλας, στην οποία θα πάρουν μέρος όλοι οι φορείς του νομού (ΕΚ, αγροτικοί σύλλογοι, ενώσεις γεωργικών συνεταιρισμών, δήμοι, κοινότητες, επιμελητήρια, εμπορικοί σύλλογοι, εκπαιδευτικοί, τραπεζοϋπάλληλοι κλπ.) προκειμένου να βρεθούν τρόποι δυναμικής συμπαράστασης στα αιτήματα των αγροτών.

Επίσης, τις ημέρες που θα γίνεται η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο για τα αγροτικά και τοπικά προβλήματα του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ