Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα ... κοράκια

Την ξεζουμίσανε, την κλείσανε, πετάξανε τους εργαζόμενους στο δρόμο και τώρα, ως κοράκια γύρω από πτώμα, ερίζουν για το ποιος θα αρπάξει τα καλύτερα κομμάτια της.

Ο λόγος για την "Πειραϊκή - Πατραϊκή", με αφορμή την ανακοίνωση του επίδοξου αγοραστή των αποθηκών της Βαρυμπόμπης Π. Ζερίτη, ο οποίος μας πληροφορεί ότι κατέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Οργανισμού Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων (ΟΑΕ). Η αξίωση που προβάλλει ο εν λόγω αγοραστής είναι η κατοχύρωση στον ίδιο ως πλειοδότη του σχετικού διαγωνισμού της Βαρυμπόμπης. Από τον ίδιο πληροφορούμαστε επίσης ότι ο ΟΑΕ είχε καλέσει τους υποψήφιους αγοραστές για τα "κομμάτια" της Π - Π να υποβάλουν βελτιωμένες προσφορές μέχρι χτες, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι τα πάντα κινούνται στο παρασκήνιο και με όλη τη μυστικότητα που αρμόζει σε παρανομίες και σκάνδαλα.

Το θράσος των επίδοξων αγοραστών δε μας ξενίζει, αφού αυτό βρίσκει έδαφος στην κυβερνητική πολιτική, αλλά επιτέλους ας μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάντια που φτάνει τα όρια της ιεροσυλίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ