Τρίτη 3 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο πραγματικός μονόδρομος

Λέει, όμως, και διάφορα άλλα ο υπουργός Γεωργίας στη συνέντευξή του. Ανακατεμένα και φύρδην μίγδην. Προφανώς, η έκταση και η ένταση των αγροτικών αγώνων τού έχουν προκαλέσει τρικυμία εν κρανίω. Ανάμεσά στ' άλλα ισχυρίζεται και το εξής: "Οταν έθεσα σε βουλευτή του ΚΚΕ ευθέως το ερώτημα, "να μείνουμε ή να φύγουμε από την ΕΟΚ", δεν είπε λέξη".

Και νομίζετε, κ. υπουργέ, ότι με τέτοια γελοία ψέματα και αστείες προβοκάτσιες θα πείσετε τους αγρότες και τους εργαζόμενους, γενικότερα, για τους δήθεν "ευρωπαϊκούς μονόδρομους";

Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα διατυπώσει δημόσια και με περισσή καθαρότητα τις θέσεις του. Παλεύει καθημερινά γι' αυτές και - δυστυχώς για σας - κανείς δεν μπορεί να του αποδώσει φαινόμενα διγλωσσίας και υποκρισίας.

Ο "μονόδρομος" της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του Μάαστριχτ, της ΟΝΕ κλπ., είναι βαθιά αντιλαϊκός και καταστροφικός για τη χώρα. Οσο πιο γρήγορα, ο ελληνικός λαός - αλλά και οι άλλοι λαοί της ΕΕ - το συνειδητοποιήσει. Οσο πιο γρήγορα αντιπαλέψει αποφασιστικά τον ολισθηρό και βαθιά ζημιογόνο αυτό κατήφορο. Οσο πιο γρήγορα σπάσει τις αλυσίδες, με τις οποίες τον δένετε καθημερινά, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και το μέλλον της.

Και να 'στε σίγουρος ότι αυτό θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Είναι ο πραγματικός μονόδρομος, κ. υπουργέ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ