Κυριακή 11 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι σημερινές εκδηλώσεις
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης διοργανώνει σήμερα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Επαγγελματοβιοτεχνών Νέας Σμύρνης (Ικονίου 26 και Καλλιπόλεως) παιδική γιορτή. Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη στην ειρήνη και θα περιλαμβάνει απαγγελίες, μουσική, παιχνίδια και πολιτιστικό πρόγραμμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Ν. Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας Αττικής, καθώς και τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ και οι Σύλλογοι Γυναικών συνδιοργανώνουν σήμερα στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ν. Ηράκλειο. Η εκδήλωση περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μουσικού συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας με τον Στ. Ψαραδάκο.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης προβάλλει σήμερα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Μαρίνου Αντύπα 86) την αντιπολεμική ταινία "Η μοίρα ενός ανθρώπου" του Σεργκέι Μπονταρτσούκ. Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, η Ζ ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών και η τοπική Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει σήμερα εκδήλωση στο χώρο μπροστά από το καφενείο "Κωστήκα", που θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. με ομιλία του Γιώργου Λαμπράκη, γιου του πρωτοπόρου μαραθωνοδρόμου της ειρήνης, στις 9.30 μ.μ. θα δοθεί συναυλία από τη μαθητική χορωδία του Γυμνασίου Αγ. Μονής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, καθηγητή μουσικής Γιάννη Μαρινάκη. Στην εκδήλωση καλούν και οι οργανώσεις των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΝΕ ΠΕΑΕΑ, ΠΕΕΠΠ, ΠΕΑΤΑΘ).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ