Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Στα χαρτιά τα κυβερνητικά "μέτρα"

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ο δήμος, οι φορείς και οι κάτοικοι του Περάματος, προκειμένου να εξαναγκαστεί η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις για λύση στα καυτά προβλήματα της πόλης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Περάματος, η 5η Μάη είχε χαρακτηριστεί, από το κλιμάκιο των τριών υπουργών, Κ. Λαλιώτη, Στ. Σουμάκη και Α. Διαμαντοπούλου, που επισκέφθηκε το Πέραμα και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη πριν 17 μήνες, το τελικό χρονικό όριο ανακοίνωσης οριστικών μέτρων για την υλοποίηση των 26 σημείων, ώστε να υπάρξει στοιχειώδης εκσυγχρονισμός και ανάπτυξη της Ζώνης. Από τότε, όμως, τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει από την κυβέρνηση και τα μέτρα παραμένουν ακόμα στα χαρτιά.

"Ισως σκέφτονται και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς", τονίζεται στην ανακοίνωση. "Καμιά επικοινωνία, καμιά ενημέρωση και καμιά πρωτοβουλία δεν έχει πραγματοποιηθεί με το δήμο και τα συνδικάτα. Αυτό μας ανησυχεί βαθύτατα. Το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και τα συνεχιζόμενα θανατηφόρα ατυχήματα δε σηκώνουν άλλη υποχώρηση. Η τακτική της αναμονής και της αναβολής μόνο σαν αδιαφορία στα προβλήματα της πόλης, μπορεί να εκληφθεί", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ