Πέμπτη 24 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πανευρωπαϊκή διαδήλωση

Η φωνή της άλλης Ευρώπης των 20 εκατομμυρίων ανέργων, των 80 εκατομμυρίων φτωχών και απόκληρων, καθώς και των εκατοντάδων εκατομμυρίων μισθωτών που έχουν περιοριστεί από τις κυβερνήσεις στο ρόλο... του φτωχού συγγενή της ευρωπαϊκής ενοποίησης... θα ακουστεί μπροστά από τη Διακυβερνητική Συνδιάσκεψη των 15 κυβερνήσεων της ΕΕ.

Οι πανευρωπαϊκές πορείες, που αυτή τη στιγμή εξελίσσονται σε όλη την Ευρώπη, θα συναντηθούν μπροστά στη Διακυβερνητική στις 14 Ιούνη. Εκεί θα διαδηλώσουν δεκάδες χιλιάδες από όλη την Ευρώπη.

Η Ελληνική Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Πορεία - Διαδήλωση πλαισιώνεται από συνδικαλιστές/στριες, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αγωνιστές/στριες του κοινωνικού χώρου, πολιτικές και φεμινιστικές ομάδες, ομάδες νέων και σπουδαστών, οργανώσεις αντιρατσιστικές, μεταναστευτικές, διανοούμενους/ες, καλλιτέχνες/ιδες.

Με πλατύ κάλεσμά της απευθύνεται προς όλους τους πολίτες καλής θέλησης, τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες, τους άνεργους, τους νέους και νέες, που καθημερινά δέχονται τις βαριές συνέπειες του προγράμματος "σύγκλισης" για να πάρουν μέρος στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την Πορεία - Διαδήλωση για μια Ευρώπη χωρίς ανεργία, επισφαλή απασχόληση και κοινωνικό αποκλεισμό,που θα γίνει στο Αμστερνταμ στις 14 Ιούνη,μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στα τηλ. 3619.513 - 4 ΦΑΞ 3619.610 και στην Ακαδημίας 62, 5ος όροφος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ