Τετάρτη 23 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δίωρη στάση εργασίας στο "Αλεξάνδρα"

Δίωρη στάση εργασίας (11π.μ.-1μ.μ.) κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", που είναι αντίθετοι με την απόφαση για απόσπαση του γιατρού Ν. Κοκολάκη. Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, σημειώνει ότι δεν πρόκειται να συνηγορήσει στην πολιτική του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας που επιχειρεί να δώσει "λύσεις" με αποσπασματικά μέτρα και αυταρχικές μεθόδους στις ελλείψεις προσωπικού, στα οικονομικά προβλήματα, στην έλλειψη οργάνωσης και υποδομής, στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση.

"Μέσα απ' αυτά τα μέτρα - σημειώνει - προσπαθεί με πρόσκαιρες αποσπάσεις γιατρών, να δείξει ότι καλύπτει τις ανάγκες και σε ιατρικό προσωπικό, δημιουργώντας νέα προβλήματα στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και ειδικά στα εξωτερικά ιατρεία του".

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων θεωρεί απαράδεκτη τη στάση του ΔΣ του Νοσοκομείου "γιατί μέχρι σήμερα ευθυγραμμίζονται στην "ετσιθελική" απόσπαση του συγκεκριμένου γιατρού. Δε θέλουν δήθεν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα, "γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια" τις απόψεις του Συλλόγου, της Επιστημονικής Επιτροπής, της ΠΟΕΔΗΝ και της ΕΙΝΑΠ".


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org