Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μάτωσε η άσφαλτος στη Λάρισα

Ανθρωποθυσία στο Μολώχ της ασφάλτου, ενόψει της αναμενόμενης ομαδικής εξόδου των Αθηναίων για τις γιορτές του Πάσχα. Μόνο στο νομό Λάρισας σε τέσσερα τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν στη διάρκεια μιας νύχτας, έχασαν τη ζωή τους δέκα άτομα! Κι όλα αυτά, λίγο πριν ανακοινωθούν από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα συνήθη μέτρα της Τροχαίας για την πρόληψη των ατυχημάτων.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 20.35 το βράδυ της Κυριακής στο 9ο χιλιόμετρο του εθνικού δρόμου Λάρισας - Τρικάλων. Σε σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων έχασαν τη ζωή τους ο Θεόδωρος Α. Μακρίδης, 53 χρονών, οδηγός του ενός εκ των δύο ΙΧ, η 53χρονη σύζυγός του Δέσποινα και η σύζυγος του άλλου οδηγού Αρετή Καλφούτζου - Γαλατά, 34 χρόνων.

Είκοσι λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο 374ο χλμ του εθνικού δρόμου Αθήνας - Θεσσαλονίκης συνέβη το δεύτερο πολύνεκρο δυστύχημα. Μια μοτοσικλέτα με οδηγό τον 24χρονο Κωνσταντίνο Δ. Τσάντζαλη και συνεπιβάτιδα την 19χρονη Μαρία Δ. Κουφοπούλου συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί και καρφώθηκε στο παρμπρίζ του, σκορπώντας το θάνατο. Εκτός από τους αναβάτες της έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός και ο επιβάτης του ταξί Σωτήρης Ισιδώρου, 61 χρόνων και Ορέστης Ιωάννης Θ. Στάθης, αντίστοιχα. Και ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί "ουρά" σταθμευμένων αυτοκινήτων ήρθε να σημειωθεί ένα ακόμα δυστύχημα. Ο 65χρονος Λάμπρος Ι. Ζάρρας έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ που οδηγούσε επέπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε σταματημένη νταλίκα.

Το τέταρτο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 9ο χλμ. του εθνικού δρόμου Λάρισας - Τρικάλων. ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό τον Ανδρέα Ι. Μαμέκα, 30 χρόνων, συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και ο συνεπιβάτης Ιωάννης Ν. Τσιώτινος, 30 χρόνων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ