Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βήμα γυναικών κατά των ναρκωτικών

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών στα Κάτω Πατήσια

"Μακάρι να ήτανε και άλλοι σαν και εσάς. Να αγωνιστούν για να μας σώσουν. Πεθαίνουμε κάθε μέρα και ντρέπονται και οι δικοί μας να αγωνιστούν. Ημαστε στην πρέζα από τα δεκατέσσερα". Αυτά ήταν τα λόγια δύο νέων, του Αλέκου και του Παναγιώτη, που ειπώθηκαν την ώρα που τους πλησίασαν εκπρόσωποι από το Σύλλογο Γυναικών Κάτω Πατησίων,κατά τη διάρκεια εξόρμησης - ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών, που πραγματοποίησε χτες ο Σύλλογος στον Αγ. Νικόλαο.

Τα λόγια αυτά αναδείχνουν για ακόμη μια φορά την ανάγκη για ενημέρωση για το οξύ πρόβλημα των ναρκωτικών. Ο Σύλλογος Γυναικών σε ανακοίνωσή του γι' αυτή την καμπάνια αναφέρει ότι ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί να παραμένει θεατής των τεκταινόμενων, ούτε μπορεί να κλείνει τα μάτια του στην τραγωδία, που με δραματικό τρόπο παίζεται στην κοινωνία και την οικογένεια του κάθε πολίτη. "Οι εκάστοτε κυβερνήσεις έδειξαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το οξύτατο αυτό πρόβλημα. Εκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω με διάφορα ημίμετρα", σημειώνουν στην ανακοίνωση.

Ο Σύλλογος καλεί όλους να σπάσουν το τείχος της σιωπής και της αδράνειας και να πρωτοστατήσουν στην αφύπνιση της κοινωνίας. Στα μέσα του Μάη ο Σύλλογος θα διοργανώσει ημερίδα κατά των ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ