Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Να προσπαθήσουμε αρκετά

Ο Νίκος Σοφιανός,γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στην παρέμβασή του, τόνισε: "Αυτή η επιτυχής διεξαγωγή των εργασιών της Συνδιάσκεψης σ' ένα βαθμό προοιωνίζεται και την επιτυχή διεξαγωγή του 7ου Συνεδρίου της Οργάνωσής μας, μιας και η Οργάνωση Αθήνας, έχει μια ειδική βαρύτητα στη συνολική δουλιά της Κομμουνιστικής Νεολαίας. Βασικό στοιχείο που χαρακτήρισε θετική την πορεία της Οργάνωσης το προηγούμενο διάστημα και που έφερε αυτή την αισιοδοξία σαν αναμενόμενο στις εργασίες της Συνδιάσκεψης ήταν η προσπάθεια που έγινε σταθερά το προηγούμενο δίχρονο, η Οργάνωση να δέσει στην καθημερινή της δουλιά τη μαζική και πολιτική δράση μέσα και μαζί με τη νεολαία.

Οι θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ συνάντησαν την καθολική αποδοχή των μελών της ΚΝΕ στις συνελεύσεις που έγιναν, στις εκλογοαπολογιστικές και στις συνδιασκέψεις. Αυτή η καθολική αποδοχή είναι μια καλή βάση για να μπορέσουμε να δουλέψουμε στην προσπάθεια να εδραιώνεται, να οικοδομείται διαρκώς η ενιαία αντίληψη θέλησης και δράσης της ΚΝΕ, στη σοβαρή αποστολή που έχει για τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά και τα στελέχη πρώτα από όλα και όλοι μας, να κατανοηθούν τα καθήκοντα που απορρέουν σήμερα για την ΚΝΕ στο κίνημα της νέας γενιάς, να κατανοηθούν καλύτερα οι πλευρές της δράσης μας, που πρέπει να ανοιχτούν, η αντίληψη που βάζουμε στο κίνημα της νεολαίας. Να κατανοηθεί καλύτερα από το δυναμικό της ΚΝΕ, το πως η δουλιά της ΚΝΕ στη νέα γενιά συνδυάζεται με τη συνολικότερη προσπάθεια που κάνει το κόμμα μας στην ελληνική κοινωνία για την οικοδόμηση του μετώπου. Σ' αυτή την προσπάθεια αφομοίωσης των θέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ και των αποφάσεων του συνεδρίου που θα παρθούν, είναι πολύτιμος οδηγός και βοηθός η απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τη δουλιά του Κόμματος στη νεολαία.

Μια απόφαση που βάζει και το ίδιο το Κόμμα στην ανάγκη πιο αποφασιστικά να ασχοληθεί με το κίνημα της νεολαίας, με τις διεργασίες που υπάρχουν μέσα στη νεολαία, ώστε να μπορεί από καλύτερες θέσεις και την οργάνωση της νεολαίας να βοηθάει, αλλά και το ίδιο το Κόμμα να δουλεύει σ' αυτούς τους ίδιους τους χώρους που έχουν κυριαρχήσει στο Συνέδριό μας, την εργατική τάξη και τη νεολαία, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τους στυλοβάτες μέσα στην κοινωνία της οικοδόμησης του αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού μετώπου".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσιος προβληματισμός για την ισχυροποίηση της ΚΝΕ(2006-04-21 00:00:00.0)
Πιο ικανή επαναστατική οργάνωση νεολαίας στο πλευρό του ΚΚΕ(2006-01-22 00:00:00.0)
Βαδίζουν μπροστά με αισιοδοξία(2003-12-24 00:00:00.0)
Στον αγώνα Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ για το Μέτωπο και το σοσιαλισμό(2001-12-16 00:00:00.0)
Να δουλέψουμε ακούραστα(1997-05-06 00:00:00.0)
Δημήτρης Βρύσαλης(1997-05-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ