Σάββατο 12 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεσημεριάτικα στην ΕΤ-1 η συζήτηση για το Πάρκο Ελευθερίας

Χρειάστηκαν δυο Ερωτήσεις του βουλευτή του ΚΚΕ Λεων. Αυδή,που υποβλήθηκαν στη Βουλή, για να δεχτεί η κρατική ΕΤ-1 να ανοίξει τις πόρτες της στη Συντονιστική Επιτροπή για τη σωτηρία του Πάρκου Ελευθερίας. Ετσι, σήμερα θα μεταδοθεί στις 3μμ εκπομπή με θέμα την καταστροφή του Πάρκου Ελευθερίας από το "πολιτιστικό" χέρι του μεγαλοεκδότη Χρ. Λαμπράκη.

Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν ο Αγγελος Γαβαλάς,πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, η Αννα Φιλίνη,δημοτική σύμβουλος Αθήνας, ο Γεράσιμος Σκλαβούνος,γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Πολεοδόμων - Χωροτακτών και ο Δημήτρης Πρωτοψάλτης,γραμματέας του Συνδέσμου Εξορισθέντων και Φυλακισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974. Τη συζήτηση θα διευθύνει η Αννα Παναγιωταρέα.

"Αν και οι όροι που τέθηκαν είναι ανισότιμοι για την Επιτροπή, ως προς την ώρα μετάδοσης (μεσημέρι αντί βράδυ), τη διάρκεια της εκπομπής και τις διαδικασίες (μαγνητοσκόπηση κλπ), η Επιτροπή θα πάρει μέρος γιατί πάντα ζητούσε διάλογο και υποστήριζε πως το δίκαιο των απόψεών της, έστω κι αν ακουστεί από λίγους, είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε προπαγάνδα του Χρ. Λαμπράκη", αναφέρει χτεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ