Σάββατο 22 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεία κατά της... Θλίψης

Η ταινία "Καλημέρα θλίψη" του Οτο Πρέμιγνκερ, που θα παρουσιάσει το MEGA στις 02.30 βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της Φρανσουάζ Σαγκάν. Πρόκειται για περιπέτεια, γύρω από τις προσωπικές σχέσεις μιας νεαρής γυναίκας και του χήρου πατέρα της, οι οποίοι παραθερίζουν στη γαλλική "Γαλάζια ακτή". Η άφιξη της νονάς της νεαρής θα αλλάξει τη ζωή τους, θα ανατρέψει τις αξίες τους, θα διαταράξει τις σχέσεις τους. Με τους Ντέιβιντ Νίβεν, Ντέμπορα Κερ, Τζιν Σίμπεργκ.

Στον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 21.15 "Η Θεία από το Σικάγο" του Αλέκου Σακελλάριου. Αλησμόνητη, αθάνατη ελληνική κωμωδία με την ανεπανάληπτη Γεωργία Βασιλειάδου στο ρόλο της πλούσιας θείας. Ο αδελφός της έχει σκουριασμένες ιδέες και όπως πάει θα τρελάνει τις κόρες του και θα τις αφήσει στο ράφι. Ομως, η θεία από το Σικάγο θα πατήσει πόδι, θα ρίξει γλάστρες και θα πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από τα κεφάλια των υποψηφίων γαμπρών... Με τους Ορέστη Μακρή, Τζένη Καρέζη, Γκέλυ Μαυροπούλου, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου.

Από την ΕΤ-2 στις 21.30 "Οι τρεις σωματοφύλακες" του Ρίτσαρντ Λέτσερ. Οι θρυλικοί τρεις σωματοφύλακες βρίσκονται στην υπηρεσία του βασιλιά, όταν ο νεαρός επαρχιώτης Ντ' Αρτανιάν φτάνει στο Παρίσι. Με τους Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν, Τσάρλτον Ιστον, Φέι Ντάναγουεϊ, Κρίστοφερ Λι και Τζέραλντιν Τσάπλιν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ