Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Απόφαση για κοινό αγώνα

Τη θέση τους ότι "τίποτα δε χαρίζεται, κανένα κεκτημένο δεν είναι δεδομένο αν δεν είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς και να διεκδικήσεις!" , επιβεβαίωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Καισαριανής, στην τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου τους, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση κινητοποιήσεων, που να έχουν συντονισμό, προοπτική και κλιμάκωση για την ανατροπή της εισοδηματικής πολιτικής που προωθείται.

"Η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και η ενιαία βάση με το συλλογικό συμφέρον αποτελεί προϋπόθεση και καθοριστικό παράγοντα για αποτελεσματική παρέμβαση. Αποτελεί πλέον γενικευμένη τακτική του κατεστημένου ο εθισμός μας ότι κάποια ψίχουλα που μας δίνουν είναι το μέγιστο εφικτό, ότι η οικονομία δεν αντέχει, ότι πρέπει να υπηρετήσουμε τον"εθνικό" στόχο της σύγκλισης", τονίζει στην απόφασή του ο Σύλλογος Εργαζομένων. Παράλληλα, σημειώνει ότι ο οδοστρωτήρας της "σύγκλισης", αποδεδειγμένα πλέον οδηγεί σε πλήρη υποταγή στους ισχυρούς της Ευρώπης, σε γενική αποδιάρθρωση, αφελληνισμό της οικονομίας, διάλυση της βιομηχανίας και της παραγωγικής βάσης της χώρας. Οδηγεί, ακόμα, σε νέα χαράτσια και σε ξεπούλημα κερδοφόρων και στρατηγικών κλάδων της δημόσιας περιουσίας, στην ελεύθερη αγορά των λίγων της κοινωνίας.

Παράλληλα, τονίζεται η σημασία της συμμετοχής του Συλλόγου και άλλων τοπικών φορέων στις κινητοποιήσεις του κλάδου, προωθώντας έτσι εργασιακά αιτήματα, δίνοντας ταυτόχρονα - παρά τις όποιες αδυναμίες - ένα συντονισμένο αγώνα στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων, των συγκεντρώσεων ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό και των αγώνων ενάντια στο νέο μισθολόγιο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ