Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με αποφασιστικότητα στα μπλόκα

Οι αγρότες Αιτωλοακαρνανίας και Ιωαννίνων, Βοιωτίας και Αιγίου οργανώνουν συλλαλητήρια στις 4 του Φλεβάρη, ενώ σε άλλες περιοχές προετοιμάζονται ανάλογες κινητοποιήσεις

Με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, απ' ό,τι πριν, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στη θέση Χαλαζιά Μεσολογγίου στις 4 Φλεβάρη, ενάντια στις τρομοκρατικές μεθοδεύσεις και τις δικαστικές διώξεις, που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να φοβίσει τους αγρότες. Τα μέλη της ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού και άλλα αγροτικά στελέχη περιοδεύουν όλα τα χωριά και ενημερώνουν τους αγρότες για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων, που με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα πραγματοποιούν στις 4 Φλεβάρη το δικό τους συλλαλητήριο κατά της καταστροφικής πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης, αλλά και της κυβερνητικής κοροϊδίας.

Από αύριο Κυριακή, οι αγρότες της Βοιωτίας τοποθετούν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και τη Δευτέρα πορεύονται σε Λιβαδειά και Θήβα, όπου το πρωί θα πραγματοποιήσουν μεγάλα συλλαλητήρια. Την ίδια ώρα με απόφαση του εμπορικού συλλόγου, σε ένδειξη συμπαράστασης, κλείνουν για δυο ώρες (12 - 2μ.μ. ) τα καταστήματα. Στους αγρότες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους πολλοί φορείς όπως: Η Ενωση Εργαζομένων στην ΑΜΕ Βωξίτες Δελφών - Διστόμου, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το σωματείο τεχνιτών συνεργείων ο "Τεχνίτης", το παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, το σωματείο πρακτικών μηχανικών, αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, η Ομοσπονδία Αγροτικών συλλόγων του νομού, αντιστασιακές οργανώσεις, δημοτικές κινήσεις και δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.

Τέλος, στην Πελοπόννησο οι αγρότες της Αχαϊας είναι αποφασισμένοι να δώσουν το δικό τους αγωνιστικό "παρών" στο Αίγιο στις 4 Φλεβάρη, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται στους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σε άλλες πόλεις(2022-02-16 00:00:00.0)
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τα κομβόι του αγώνα με προορισμό την Αθήνα(2021-11-04 00:00:00.0)
Στους δρόμους του αγώνα με πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις(2020-01-21 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τα μπλόκα(2016-01-17 00:00:00.0)
Αποφάσεις για μαχητικές κινητοποιήσεις(1998-01-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ