Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Παναθηναϊκή Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν αύριο Κυριακή τον ετήσιο χορό ειρήνης, ο οποίος θα γίνει στο κοσμικό κέντρο "Το Αρμενάκι",στον Ταύρο(Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ 1, τηλ. 3474.716). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 το απόγευμα. Θα πάρουν μέρος οι τραγουδιστές Ειρήνη Κονιτοπούλου - Λεγάκη, Ελένη Λεγάκη, Πέτρος Σταμπούλης, Ελένη Κορτιανού, Παν. Θεοδωρογιάννης.

  • Η ΕΔΥΕΘ (Θεσσαλονίκη) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Κυριακή στις 11 μ.μ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 4).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου Κρήτης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Κυριακή, στη διάρκεια συνεστίασης, που διοργανώνει με ρεμπέτικο γλέντι στο κέντρο "Δέκα βήματα στην άμμο" στο Αϊ Γιάννη στο Χωστό.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 8 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ